Da har vi kommet tilbake til “normale” rutiner etter tidenes beste sommer. Etter tre herlige uker “hjemme” i Norge er jeg endelig tilbake i hagen. Og hvilken jungel! Det har jammen vært godt grovær i år. Og vi har ikke hatt vanningsforbud, jippi!
Fargene i hagen er fantastiske akkurat nå. Jeg blir så inspirert! Derfor har jeg laget en rosa versjon av coleslaw. Pinkslaw, fordi det er så fint. Og så smaker det også vindunderlig.
Pink slaw er deilig tilbehør til grillmat, burger, sandwich og mange andre herligheter. Prøv!
-
- Ingredienser
- 2 kopper rødkål finkuttet
- 1 kopp raspet mørk rød/ lilla gulrot
- 1 kopp raspet rå rødbet
- 1 kopp rå rødløk finkuttet
- 1 ts sellerifrø
- 3 ss majones
- 3 ts hvitvinseddik
- 2 ts gul sennep
- 2 ts ketchup
- Noen kvaster persiller finkuttet
- Rasp og finkutt grønnsakene , ha dem i en skål.
- Finn frem en ny skål. Bland sammen majones , eddikk, sennep, ketchup og sellerifrø
- Bland alt sammen. Smak til med salt og pepper. Og strø over persille
Hei Camilla! Den må eg prøva!!
LikeLike
Hermed delt på Margunns kjøkkenhage si Facebookside:)
LikeLike
Tuusen takk for deling 🙂
LikeLike
Pingback: Tomatoverflod på glas à la Camilla, – knallgodt! – Margunns kjøkkenhage