About Camillas Countryliving

Hei alle sammen, og velkommen til Camillas Countryliving. Dette er  er min blog om det gode livet på landet, om kjærligheten til hage og alt som spirer og gror. Om sesongbasert mat og alt det spennende vi kan sanke fra naturen. Kanskje til og med litt om jakt, fiske og alt det andre som hører landlivet til.

Hvem er jeg ?

Jeg er Camilla Fredriksen, opprinnelig fra Sokndal helt sør i Rogaland. Kjærligheten brakte meg over nordsjøen til det skotske høylandet. Her bor jeg i en en liten landsby, Aberlour, sammen med guttene mine Charlie (2) og John  ❤ + en gul labrador.

 

IMG_3252

HAGE og MAT

MAT er en stor livslang og kjærlighet. Jeg bare elsker det store virvaret av smaker og dufter. Jeg har i mange år arbeidet med mat både i egen virksomhet med kafe´og catering men også som restaurantkokk og med undervisning. Jeg er opptatt av at mat skal være gøy. Man skal kose seg på kjøkkenet. Tørre å leke seg litt. Alt trenger ikke være så nøye eller etter oppskriften så lenge det smaker godt.

Å DYRKE sin egen mat er lykken på jord. Jeg får en slags barnslig fryd av å dyrke frem egne grønnsaker. Min hageinteresse startet for mange år siden. Jeg er nok arvelig belastet. De senere årene har  interessen for den spiselige hagen tatt mer og mer over. Det er veldig gøy å kunne gå ut i drivhuset og plukke en kurv med tomater i alle slags farger, nappe med seg litt basilikum på vei inn og lage verdens beste salat til lunch. Mat rett fra hagen smaker fantastisk godt!  Og så er det så mange gøye sorter man kan dyrke som man ikke finner i butikken!

 


 

Hello everyone 🙂   I am Camilla Fredriksen, a norwegian girl living in Aberlour, a little village  the scottish countryside together with my wee boy Charlie (2) and my partner John <3.   I ended up in Scotland after a weeks salmonfishing where I fell i love with the Ghillie – and here I am.

This is my blog about our countrylife in a cottage along the famous river Spey. About slow living and my passions and love for gardening, nature, seasonal food, foraging, fishing, hunting.

I would like inspire you and to share my experiences from my kitchen garden, my favourite food recepies, and even som fishing and hunting news. After all thats what brought me to this country in the first place.